september 3, 2014 Zonne-adviseurs Geen reacties
Wie is Raymond van Riele

Zonne- adviseur Raymond van Riele
Als uw Zonne-adviseur voor “Zon zoekt Boer”, wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Raymond van Riele en ik wil u graag adviseren vanuit mijn achtergrond als specialist op het gebied van energie en zonnepanelen en mijn affiniteit met de agrarische sector. Al jarenlang bezoek ik meerdere agrarische bedrijven per week om te adviseren over de energie- en zonnepanelen behoefte. Mijn doel is om op elk bedrijf een passend advies te kunnen geven op basis van wat er speelt op uw bedrijf en wat de specifieke wensen en eisen zijn van u als klant. 

Zonnepanelen via het energievoorschot

De levensduur van goede zonnepanelen is minimaal 25 jaar. Een investering in zonnepanelen betekent zodoende dat bedrijven de energierekening voor de aankomende 25 jaar ineens moeten financieren. Een investering in zonnepanelen kan zodoende ten koste gaan van eventuele andere investeringen, kan uw rekening courant (teveel) onder druk zetten of wordt door de bank niet meer gefinancierd. “Zon zoekt boer” biedt een geweldige kans door zonnepanelen via het energievoorschot aan te bieden.

“Zon zoekt boer” zorgt ervoor dat bedrijven na 7 tot 10 jaar flink lagere energiekosten hebben en levert daarnaast ook belastingvoordelen op. Ik ben ervan overtuig dat “Zon zoekt boer” voor veel bedrijven de mogelijkheid is om de kostprijs omlaag te brengen en voorbereid te zijn op de toekomst.

Graag geef ik u een passend advies hoe u de kostprijs op uw bedrijf omlaag kunt krijgen.

Written by Admin_ZZB